American poker onlinecomentariuîncepândcomentariuadresa publicată câmpurileproiectThe best casinos online163puncte
  

Revista „Artă în Diversitate” la al treilea număr

Adaugat de Admin - Noutati - 0 Comantarii

 

 Asociația ”O Șansă pentru Viitor” și Colegiul Tehnic ”Media” au deosebita plăcere de a vă invita la lansarea celui de-al treilea număr al revistei ”Artă în Diversitate”. Evenimentul va avea loc în data de 7 aprilie, începând cu ora 11:00, la Colegiul Tehnic ”Media” (str. Jiului, nr. 163, sect. 1).

Cu această ocazie ne propunem să realizăm o dezbatere la care tinerii vor avea oportunitatea de a expune puncte de vedere cu privire la modul în care percep toleranța într-o societate din ce în ce mai cosmopolită. De asemenea, urmărim să deschidem apetitul instituțiilor de învățământ pentru activități culturale interactive care se înscriu cu succes în zona educației non-formale, ale cărei beneficii sunt deja recunoscute.

Numărul al treilea al revistei ”Artă în Diversitate” cuprinde interviuri oferite de artiști aparținând minorităților naționale printre care: Ardian-Christian Kuciuk, Anka Levana, Diana Biseada, Ancuța și Francisc, Ermone Zabel-Martaian, Linda Saitos, Ion Sideri, Silviana Hagicu, Alev Gafar. Aceasta este rezultatul proiectului omonim, finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României pentru promovarea diversității culturale și consolidarea toleranței în rândul românilor.

În speranța unui răspuns favorabil, așteptăm confirmarea dumneavoastră la numerele de telefon 0729 806 313 / 0743 034 563 sau la adresa de e-mail office@ospv.ro

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

    
Proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României,
în cadrul programul PA17/RO13 „Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european”.
www.eeagrants.org | www.fonduri-diversitate.ro | www.ospv.ro
Proiect implementat de Asociaţia "O Şansă pentru Viitor"