Echipa

Alexandra Bogdan – Manager de proiect Romania

  Alexandra este absolventă de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi a masterului de Dezvoltare locală şi regională, Politici sociale şi economice. A urmat cursuri de specializare în management, formare de formatori şi antreprenoriat.
  Are o vastă experienţă în domeniul managamentului de proiect, întreprinzând astfel de activităţi încă din anul 2008, dar şi în cadrul sectorului ONG fiind voluntar în cadrul mai multor organizaţii în perioada 2005 – 2010.
  De asemenea, Alexandra s-a implicat în toate proiectele desfăşurate de OSPV încă de la înfiinţare, iar în prezent este Preşedintele Asociaţiei.

Silvia-Gabriela Rotaru – Asistent de proiect

  Silvia susţine şi promovează voluntariatul, ea însăşi fiind implicată în activităţi umanitare, în calitate de colaborator voluntar al Crucii Roşii din Bucureşti în perioada 2008-2009.
  Are o arie diversificată de preocupări. Un exemplu al dorinţei sale de a învăţa cât mai multe lucruri noi din cât mai multe domenii, este chiar obţinerea locului al patrulea la nivel naţional, la Concursul de Informatică Aplicată desfăşurat în Suceava în anul 2009.
  De asemenea, Silvia are o experienţă bogată în ceea ce priveşte implementarea proiectelor culturale. Ea s-a implicat constant în activităţile desfăşurate de OSPV de-a lungul timpului, începând cu anul 2010.
  Este licenţiată în Ştiinţe Politice, iar în prezent urmează un master în Relaţii Internaţionale şi Comunicare. Printre preocupările sale se află şi domeniul academic, fiind membru al Comisiei pentru evaluare şi asigurare a calităţii, din cadrul Facultăţii de Ştiinte Politice, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, în perioada 2011-2013. În anul 2011 a publicat câteva studii de specialitate în revista studenţească. Totodată, a participat la numeroase sesiuni ştiinţifice şi concursuri naţionale, organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, dar şi de diferite instituţii de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Comments are closed.

    
Proiect finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României,
în cadrul programul PA17/RO13 „Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european”.
www.eeagrants.org | www.fonduri-diversitate.ro | www.ospv.ro
Proiect implementat de Asociaţia "O Şansă pentru Viitor"